fbpx

VIVA LANGAI stiklinės vidaus pertvaros: nauda ir galimybės

 

Stiklinės pertvaros – tai vienas tų įprastų dalykų į kuriuos nekreipiame dėmesio, nors matome kasdien. Biure, parduotuvėje ar sporto klube – stiklinės pertvaros naudojamos visur. Kodėl mus supa stiklas, o ne mūro sienos, pasakoja VIVA LANGAI direktorius Mindaugas Grigas.

 

Mindaugai, stiklinės pertvaros – tai produktas jau radęs savo vietą rinkoje. Kaip su šiuo produktu susiję „VIVA LANGAI”?

Teikiame paslaugą nuo A iki Ž – pasirinktoje vietoje sutartu laiku montuojame pagal individualų užsakymą gamintas arba perstatome jau naudotas stiklines pertvaras. Įprastai, didelę patalpą suskaidome į mažesnes – atskiriame naujas darbo vietas, poilsio, priėmimo, pasitarimo ar persirengimo kambarius. Kiekvieną atvejį apibrėžti būtų sunkoka, nes šablono neturime. Kas kartą išpildome individualius pageidavimus. Šiai veiklai turime išvystę atskirą padalinį: www.pertvaros.lt  Pertvaros gali būti vien iš stiklo, taip vadinamos berėmės stiklo konstrukcijos. Taip pat siūlome stiklo-aliuminio konstrukcijas kurios yra labai estetiškos, rėmai yra puikiai derantys prie interjero.

 

Kas renkasi tokio tipo pertvaras?

Pastebime tendenciją, jog stiklines pertvaras, kaip inžinerinį sprendimą apibrėžtam laiko tarpui, renkasi didelių patalpų ar pastatų savininkai, naujai atsikraustę patalpų nuomininkai ir įmonės, planuojančios darbuotojų skaičiaus pokytį.

 

Kodėl stiklas toks populiarus?

Stiklinės pertvaros yra efektyvios. Efektyvios kaštuose, efektyvios laike ir efektyvios energijoje.

 

Paaiškinkite plačiau.

Visų pirma, stiklinės pertvaros kainuoja mažiau nei patalpų paskirties keitimas statant ir griaunant sienas. Antra, stiklinės pertvaros yra mobilios. Jas statome net į išnuomotas patalpas – sumontuojame ar išmontuojame per vieną dieną. Trečia, kokybiškas stiklas, kaip ir langai ar durys, mažina energijos praradimus.

 

Stiklas gan  estetiška medžiaga. Ar stiklines pertvaras klientai naudoja ir kaip interjero dizaino detales?

Taip. Stiklo užpildas, jei jo reikia, parenkamas pagal dizainerio pageidavimus. Stiklo spalva neblunka, turime braižymui atsparių modelių. Stiklas gali būti padengtas įvairiausių spalvų ar raštų specialia plėvele, kurią vėliau galima pakeisti ar nuimti. Beje, dirbame su pasaulyje gerai žinomu prancūzišku prekės ženklu „HOYEZ” – jų gaminiai dera tarpusavyje, tad dizainerio paslaugos nėra būtinos.

 

O kaip su stiklo priežiūra?

Kaip jau minėjau, stiklinės pertvaros  atsparios įvairaus tipo įbrėžimams, cheminėms medžiagoms. O stiklo paviršius valosi lengvai – užtenka įprastos priežiūros.

 

Stiklas ne tik estetiška, bet ir trapi medžiaga. Ar stiklinės pertvaros iš tikro saugios?

Visiškai. Konstrukciją parenkame individualiai: Pagal patalpos paskirtį ir gaminių dydį parenkame specialiai šiai konstrukcijai skirtą saugų stiklą. Montuojame kokybišką ir pasaulinio lygio Europos gamintojų produkciją, todėl stiklinės pertvaros nekliba. Saugiai sumontuotų ir pagal paskirtį eksploatuojamų pertvarų savaiminis kritimas ar dūžis yra neįmanomas. Mūsų produkcija taip pat atitinka ES priešgaisrinės saugos reikalavimus.

 

Kaip parenkate ir montuojate stiklines pertvaras?

Visad atsižvelgiame į kliento finansines galimybes – į sąmatą traukiame tik pageidaujamo kainos lygmens konstrukcijas. Tačiau kompromiso dėl kokybės nedarome: kokybės sąskaita netaupome, siūlome tik tuos sprendimus, kurie atitinka aukštus kokybės reikalavimus. Jei mūsų ir užsakovo pozicija dėl kokybės reikalavimų nesutampa, kartais tenka ir atsisakyti atlikti užsakymą. Patvirtinus sąmatą atliekame projektavimo bei montavimo darbus. Stiklines pertvaras galime montuoti net ir darbo metu, nes triukšmo bei nešvaros lygiai minimalūs. Pakabinamos lubos ar ką tik atliktas remontas –  taip pat ne kliūtis.

 

Ačiū už išsakytas mintis. Rekomenduokite skaitytojams, kaip nesuklysti renkantis pertvaras ir montuotojus?

Kokybiškos pertvaros atsipirks ilguoju laikotarpiu. Jei nesate stiklo inžinierius – pasikliaukite ekspertų rekomendacijomis. Jūsų ekspertais galime būti ir mes. Esame lankstūs, visais atvejais ieškome alternatyvų. Svarbiausia, jog kokybė yra neatsiejama mūsų kasdienio darbo ir „VIVA LANGAI” prekės ženklo dalis.